Bereik je streefgewicht met een afslankprogramma op maat

Voel je terug goed in je vel dankzij een professionele afslankanalyse! Samen met jou Body2Win coach bekijk je welk afslankprogramma het beste bij jou past. Je weet meteen op hoeveel weken tijd je resultaat mag verwachten en in welke fase van het Body2Win voedingsplan je precies start.

Samen stellen we een afslankplan op dat volledig is afgestemd op jouw gezondheid, conditie en levensstijl. Zo bereik je stap voor stap jouw streefgewicht. Klinkt geweldig, toch?

Ja, ik leg een afspraak vast

Meer informatie over de gratis afslankanalyse?

Vul dit inschrijvingsformulier snel in!

Sta stralend in het leven met Body2Win!

Droom jij van een nieuwe start? Van een fit en gezond lichaam? Stop nu met dromen en geloof erin! Met onze afslank- en beautyproducten zal je weer stralen. De unieke plantenextracten in onze producten helpen jou op weg naar een gezonder leven.

Lees meer

Afslank-
programma’s

Body2Win biedt drie verschillende afslankprogramma’s, naargelang jouw doelen. Je krijgt een voedingsplan op maat, een persoonlijk bewegingsschema en je eigen digitale coach!

Voedings-
supplementen

Onze exclusieve voedingssupplementen op basis van unieke plantenextracten bieden alles dat je nodig hebt om je terug goed in je vel te voelen.

Afslank-
maaltijden

Met onze producten kan je snel, makkelijk én lekker vermageren. Onmisbaar voor een evenwichtig en gezond voedingsschema.

Beauty

Een stralende verschijning heeft niet alleen te maken met een slank figuur. Het gaat ook over jeugdigheid, een mooie huid en een goede dosis energie!